Körteleves szőlőmagőrleménnyel
Hozzávalók kb. hat adaghoz:
- kb. 5-6 dl növényi tej, pl. mandulatej, kókusztej stb..
- fűszerek, ízesítők: só, fahéj, szegfűszeg, ízlés és diéta szerinti édesítő,
- egy üveg (7-8 dl) körtebefőtt saját levével,
- tányéronként adagonként, egy kávéskanál Nature Cookta Szőlőmag finom őrlemény.
Elkészítés:
1-2 dl vízben forralni tesszük az egész fahéjat és szegfűszegeket, majd amikor gyöngyözik, hozzáöntjük a mandulatejet és körtebefőttet, végül az édesítővel kikevert szőlőmag finom őrleményt is és az egészet lassan összeforraljuk.
Kihűtve tálaljuk, fogyasztás előtt meghinthetjük még szőlőmag finom őrleménnyel.