Körteleves szőlőmagőrleménnyel

 

Hozzávalók kb. hat adaghoz:

  • kb. 5-6 dl növényi tej, pl. mandulatej, kókusztej stb..
  • fűszerek, ízesítők: só, fahéj, szegfűszeg, ízlés és diéta szerinti édesítő,
  • egy üveg (7-8 dl) körtebefőtt saját levével,
  • tányéronként adagonként, egy kávéskanál Nature Cookta Szőlőmag finom őrlemény.

Elkészítés:

1-2 dl vízben forralni tesszük az egész fahéjat és szegfűszegeket, majd amikor gyöngyözik, hozzáöntjük a mandulatejet és körtebefőttet, végül az édesítővel kikevert szőlőmag finom őrleményt is és az egészet lassan összeforraljuk.

Kihűtve tálaljuk, fogyasztás előtt meghinthetjük még szőlőmag finom őrleménnyel.